Onze diensten

QP Security verleent een verscheidenheid aan diensten.
Hieronder vind u een aantal van onze specialisaties. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Operationeel Beheer Vastgoed

Wij kunnen voor u het dagelijks operationeel beheer verzorgen. Denk hierbij aan het opzetten en bijhouden van een beheeradministratie, dagrapportages, sleutelregistratie en toezicht op onderhoudspartijen, schoonmaak en de uitgevoerde werkzaamheden. Tevens is de beveiliger in staat om de condities van uw technische installaties te monitoren zodat defecten vroegtijdig gesignaleerd worden en gevolgschade beperkt blijft. U krijgt er een gedegen paar ogen en oren bij op locatie.

Evenementen

Evenementen zijn een vertrouwde omgeving voor ons, zowel festivals als kleinere (bedrijfs)evenementen. U kunt ons inhuren voor toegangscontrole, calamiteitenbeheersing, VIP beveiliging tot een totaalpakket waarbij wij ook het beveiligingsplan opstellen en in contact treden met vergunning- en hulpverleners. Ook voor collega-bedrijven zijn wij beschikbaar.

Bruiloften

Gaat u trouwen en wilt u een representatief welkom voor uw gasten die tevens zorgen dat er niets uw droomdag zal verstoren? Dan zit u bij ons goed. Ook bruiloften volgens geloofstradities zijn voor ons bekend terrein.